fre. dec 8th, 2023

Jeg hører gang på gang om folk der ikke har ”tid” til at træne, og det er noget værre sludder.

Hvis ikke du har tid til at træne, så er det helt simpelt fordi, du er elendig til at prioritere, og længere er den ikke. Det behøver ikke tage alverden at få motioneret – hverken i form af tid eller udstyr.

Har du svært ved at få træning til at passe ind i din hverdag, så er her nogle gode råd du kan følge:

Prioriter din træning

Først og fremmest så skal du gøre træning til en prioritet i dit liv. Det nytter ikke noget at du siger, du gerne vil træne, hvis ikke du sætter tid af til det.

Sæt tid af i din hverdag til at få motioneret og gør det til en vane. Du behøver ikke bruge flere timer om dagen, og du behøver ikke en masse udstyr eller medlemsskab til en fitness center; for du kan nå rigtig langt med din egen krop.

Det kan være en kort løbetur om morgenen, armstrækkere i pausen på arbejdet, mavebøjninger før du går i seng eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange – du skal bare komme i gang.

Og hvem ved – måske får du smag for at træne og ender med at starte i dit lokale fitness center. Men i første omgang handler det om, at du skal i gang med at være fysisk aktiv – og derefter kan du altid bygge på med mere motion og træning!

Find inspiration og motivation hos andre

Hvis du har umådeligt svært ved at strukture din hverdag således, at du har tid til at motionere og træne regelmæssigt, så kan du med fordel få hjælp udefra.

Her kan en personlig træner eksempelvis være en kæmpe fordel for dig.

En dygtig træner kan hjælpe dig med at gøre træning til en integreret del af din hverdag og samtidig sikre, at din træning bliver udført optimalt, så du rent faktisk opnår resultater af din træning.

Ønsker du en personlig træner, så kan du eventuelt benytte tjenesten Fit Project.

Tag dig sammen

En sidste ting som du helt klart har brug for at høre er: tag dig sammen!

Selvfølgelig har du tid til at træne regelmæssigt, og hvis du virkelig mener det modsatte; ja så lyver du helt simpelt for dig selv.

Jeg tør vædde med, at du får set et par film, surfet på nettet samt tjekket din facebook et par gange ugentligt hvis ikke endda dagligt.

Alle har tid som de kunne bruge mere fornuftigt, og du er ingen undtagelse. Så prioriterer din tid ordentligt, og find tid til at motionere – det er ikke så svært endda!

Disclaimer

By James

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *