Forebyg loppeangreb på din hund med en loppekur

Som hundeejer er der næsten ikke noget være end at se sin hun klø og have ondt på grund af utøj som lopper, flåter, sandfluer og meget andet. Det er næsten ubærligt.

Man kan sagtens vente til at hunden har fået lopper (for det vil den helt sikkert få på et tidspunkt). Når hunden har fået lopper er det bare at besøge en webshop som www.onlineloppemiddel.dk og købe en loppekur og så starte behandlingen. Der er ikke det helt store i det.

Det andet man kan gøre er at købe et par loppemidler på forkant og så begynde at forebygge angrebene. Et af de klassiske loppemidler holder ca i 4 uger og hvis man ved at man skal ud sammen med en masse andre hunde (fx. i hundeskoven) eller man skal ind i skoven, hvor der er flåter, så kan det være en god ide at behandle hunden før man tager afsted.

De fleste hunde (og katte) er ret nemme at behandle, et moderne loppemiddel dryppes ned på dyrets hud og der fordeler det sig selv og indenfor 24 timer er dyret fri for lopper. Det betyder dog ikke nødvendigvis at der ikke er flere lopper i dens omgivelser.

Når en hund har lopper, så er størstedelen af lopperne faktisk i dens omgivelser som i kurven, på gulvet i tæpper og alt muligt andet. Det er også derfor at behandlingen skal holde i ca 4 uger. Så kan alle lopper, mider og æg nemlig nå at dø inden hunden får lopper for anden gang.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *