fre. dec 8th, 2023

Jeg er helt med på, at det ikke er alle, der elsker herremoden som jeg – men nu er sommeren lige om hjørnet, og så kan du godt finde pengepunge frem. Det nytter nemlig ikke noget at gå sommeren i møde, hvis du ikke har andet end gamle og slidte t-shirts på lager.

Det har været en forbandet lang og kold vinter, og efter alt at dømme, så er vi ikke ude af vinterkrisen endnu. Jeg er dog fortsat optimistisk omkring sommerens komme, og i den forbindelse er jeg allerede begyndt at skue efter nye og moderne t-shirts.

Jeg har altid været lidt af en modedreng; det skal ikke være nogen hemmelighed. Og derfor følger jeg naturligvis godt med i, hvad der sker på den danske modescene. Et af de nyeste brands, som jeg er begyndt at følge, hedder T-lab – og de laver vildt fede t-shirts.

Hvilke t-shirts skal du kigge efter?

Der findes utroligt mange forskellige t-shirts, det er jeg helt med på. Og derfor kan det være noget af en udfordring, når man skal finde nogle fede modeller – fra nogle fede og unikke brands. T-lab er dog et ganske godt sted at starte, da de laver moderne t-shirts til modemanden; og prisen er ikke voldsom.

T-lab laver hovedsageligt t-shirts til modemanden, der godt kan lide streetwear: og det er selvsagt en begrænsende faktor i sig selv. For kan du ikke lide streetwear, så kan du nok heller ikke lide T-lab.

Men, kan du tilfældigvis godt lide den danske streetwear stil, så vil du uden tvivl også kunne lide t-shirts fra danske T-lab. Det er nemlig t-shirts, der har et råt udtryk – og de lever op til det klassiske streetwar look, hvor typopgrafien er i fokus. Med T-lab får du oftest en ensfarvet t-shirt med print; og det er sådan streetwear skal være. Enkelt, moderne og smart.

Jeg er allerede hoppet med på vognen, og hvis du har bare lidt forstand på gademoden i Danmark, så er t-shirts fra T-lab også en vinder i dine øjne. Tag et kig på deres nyeste kollektion, og vurdér selv om det er noget for dig.

Disclaimer

By James

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *