Hvor køber man en spejderuniform?

For nyligt havde jeg en snak med den melleste arving. Han vil gerne gå til spejder. Det skal lige siges at det her kommer efter at vi har prøvet alle mulige andre sportsgrene fra parkour til svømning. Nu er det så spejder som er det helt store.

Det kommer sig nok af at der er nogle drenge i klassen som har talt omkring at de går til spejder, der har man en kniv og man laver snobrød over bål.

Virkeligheden er lidt mere nuanceret, det er der, hvor man ikke kun laver de ting, men der er også almindelige dage til spejder, hvor man går en lang tur eller blot leger tagfat en halv dag.

Nu kommer det praktiske så, for naturligvis må barnet da gå til spejder, jeg er bare nærig omkring uniform osv, da jeg ikke ved om det er noget der holder (hvis jeg skal dømme ud fra tidigere, så holder det et par måneder). Jeg vil gerne give mit barn en god oplevelse og støtte op omkring ham og de ting han vælger at gå til. Jeg kigger på facebook marketplace og på gul og gratis og der er ikke lige nogle KFUM spejderuniformer, til en fornuftig pris og indenfor vores område.

Jeg var naturligvis så ude på nettet og kigge på det fra ny af og faldt over siden: friluftshoppen.dk, hvor man også kan købe meget andet end bare lige en uniform, der er blandt andet bålkapper, bælter og meget andet.

Samtidig med at jeg lige var online ville jeg kigge efter en loppekur til katten, da det er lidt over en måned siden den sidst fik en loppekur og nu er det vist op over igen med det. Så jeg kiggede forbi onlineloppemiddel.dk og fik købt et par pakker med loppemiddel, så kan vi klare os lidt igen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *