tirs. jun 18th, 2024

Dansk design er elsket af mange i både ind- og udland, og det er med til at skabe god omtale for vores lille nation. Den velkendte, danske kvalitet skaber arbejdspladser, og det er en kæmpe eksport vare. Særligt indenfor produktion af møbler, isenkram og tøj er Danmark godt med i udlandet. Selvom krisen har knust mange erhvervsdrivende, er danske designvirksomheder af isenkram og møbler sluppet med skindet på næsen.

En af de danske virksomheder der gør det rigtigt godt i udlandet, er danske Trip Trap. Den danske designvirksomhed nyder godt af at eksportere havemøbler og isenkram, og særligt Østrig, Tyskland og Schweiz er store markeder for danske Trip Trap. Virksomheden var ellers nede at skrabe bunden for år tilbage, men særligt år 2010 blev et stort år for Trip Trap. De fik nemlig et gennembrud i bl.a. Østrig og Schweiz med eksporten af havemøbler.

Sidste år bemærkede virksomheden sig også positivt, da Trip Trap blev nomineret til Danish Design Award med deres moderne fortolkning af den klassiske gyngestol. Stolen er lavet i teaktræ, som er blevet et regulært kendemærke for den danske designvirksomhed. Gyngestolen er lavet til afslapning, strandture og ro. Selve stolen er meget enkelt, men henleder tankerne på klassisk, dansk møbeldesign.

Klassiske produkter

Fælles for mange danske producenter af isenkram er, at de kan forene stil med funktion. Det tidsløse design og funktionaliteten har sat baren højt for fremtidige danske producenter af isenkram, og det har Trip Trap i høj grad også bidraget til.

Hvis man skal nævne alle de klassiske træprodukter fra Trip Trap, bliver man vist aldrig færdig. Derfor vil jeg blot fremhæve nogle få – som du jo også kan bruge til julegave-inspiration. En af de helt klassiske er bagerullen, der er lavet i træ. Denne er perfekt til husmoderen, der elsker at gå i køkkenet. Kagerullen holder i meget lang tid, og du får et tidsløst design, der ikke går af mode. Jeg er også vild med Trip Trap’s Fionia Bakke, der kan bruges til stort set alt.

Det danske design dør aldrig ud – og det er noget, vi danskere kan være stolte af. Se mere omkring dansk design og dansk isenkram hos Isenkram-tilbud.dk.

Disclaimer

By kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *