tirs. apr 16th, 2024

Her i landet findes der en række fine og hyggelige dyreparker, hvor dyrenes ve og vel er i højeste fokus. Forskellen på en dyrepark og en zoo, er typisk at en dyrepark er noget større end en zoo. I en dyrepark kan man få en hel dag til at gå med sin familie. Her er der typisk massere af dyr, også de eksotiske af slagsen, store grønne arealer, legepladser og små caféer. Hvis du medbringer små børn, altså under skoldealderen, kan det være en god idé at tage en trækvogn eller en klapvogn med rundt, da de små ben formentlig på et tidpunkt vil blive trætte under rundturen i dyreparken.

Populære dyrepakker

Som sagt er dyrepakker ofte et hit blandt børnefamilier, da det er en sjov og lærerig måde for de små at lære om verdens mange forskellige dyrearter, desuden er en hel dag i den friske natur altid sundt – for både store og små.

Nogle af de mest besøgte dyreparker her i Danmark er Ree Park, placeret nær Ebeltoft på Djursland, Randers Regnskov og Knuthenborg Safaripark på Lolland. Sidstnævnte kan prale af mere end 1000 dyr fordelt på ca. 70 dyrearter. Men der findes også mange mindre og spændende dyreparker rundt om i landet, som f.eks. Nymarksminde Dyrepark, som man finder i det nordlige Jylland.

Modsat en forlystelsespark så er en dyrepark er lærerigt og et naturskønt alternativ til vilde rutsjebaner og iskiosker. Man kan enten vælge en park tæt på sin bopæl, eller i stedet gøre en tur ud af det og måske køre til den anden ende af landet. Pak madpakkerne, ifør jer det praktiske og behagelige tøj og gør jeg klar til en sjov dag i det fri. Ofte kan man være heldig at få lov til at se dyrepasserne fodre de store dyr, en klart mindeværdig oplevelse. Desuden er der garanti for trætte børn, efter en hel dag i en dyrepark.

Disclaimer

By steenj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *