tirs. jun 18th, 2024

Er det bare mig, eller er der slet ikke nogen gode quiz programmer på TV2 mere. Det plejede der da at være engang, men nu kan jeg ikke finde nogen. Altså, det er ikke fordi jeg er kræsen og ikke kan lide dem, der er. Jeg kan nemlig slet, slet ikke finde nogen i programmerne for de kommende uger.

Er det virkelig kun mig, der savner en god quiz i fjernsynet. Det kan da ikke passe. Før i tiden var der altid masser af programmer, hvor man kunne gætte med og lære nogle nye ting om alt muligt blandet. Tit var det jo ting, man slet ikke havde tænkt over før, men som man pludselig syntes var lidt interessant.

Det var da for eksempel i en quiz i fjernsynet, at jeg første gang hørte om patchwork. Det anede jeg ikke hvad var, men da jeg hørte et spørgsmål i et eller andet spørgeprogram om, hvad patchwork var, blev jeg interesseret. Jeg kunne jo høre på svaret, at det var noget med at sy og være kreativ. Og det er jo lige noget for mig.

Nu er der så bare ikke nogen programmer, som indeholder quiz elementet mere. Hvad gør andre, som godt kan lide interessante spørgsmål og lærerige svar? Min datter siger, de går på nettet i stedet for og finder noget dér. Det må jeg vel så også gøre, men jeg synes stadig, det er møgærgerligt. Det kan da ikke koste særligt meget, at lave et program en enkelt gang om ugen eller to. Det er jo ikke de store gevinster, der lokker mig til skærmen. Det er mere det, at blive godt underholdt, jeg savner.

Jeg går ud fra, at jeg må prøve på internettet i stedet for. Min datter anbefaler, at jeg starter på det det hedder vikingequiz.dk, fordi der er nogle interessante og meget forskellige spørgsmål

Disclaimer

By Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *