ons. maj 29th, 2024

Mine forældre er meget glade for at rejse. De har altid sørget for, at vi fik nogle vidunderlige oplevelser. Og selvom jeg og min søster er voksne og selvstændige, så inviterer de os stadigvæk med på ferie sammen med dem. Og hvem siger nej til at få en gratis ferie? Alt betalt. Hotel. Flybillet. Det hele. Jeg gør ikke. En af de bedste ferie, jeg har været på sammen med mine forældre, var for 2 år siden. Mine forældre inviterede os med til Thailand.

Billige rejser

Min far havde fundet virkeligt billige rejser dertil. Han forlangte, at vi svarede ja eller nej til deres invitation hurtigt, fordi han skulle booke vores flybilletter dertil hurtigt. Vi fik 24 timers betænkningstid – hvilket vil sige 24 timer til at aftale med vores arbejdspladser om, hvornår vi tager på sommerferie.

Jeg sagde ja. Min søster måtte sige nej. Hun kunne ikke få fri med så kort varsel. Så min far arrangerede alt med flybilletter til Thailand til min mor, mig og sig selv. Han bookede også hotel. Vi mødtes i lufthavnen. Vi fik afleveret vores kufferter. Vi gik ind i afgangshallen og satte os et sted og ventede på at blive kaldt ud til vores gate. Som sædvanligvis gik min far hen til skærmene og tjekkede hvert 5. minut, for om der var ændringer mht. gaten, som vi skulle møde ved.

Flyet er forsinket

Efter det 4. tjek kom han tilbage til bordet, som min mor, jeg sad ved og meddelte os, at der er flyforsinkelse. Vi skulle flyve via Dubai, men flyet dertil ville blive forsinket. Vi tænkte, at det nok ikke er så slemt. Så vi væbnede os med tålmodighed. Efter 2 timers venten fik vi at vide, at vores fly var klar til afgang. Vi sprang afsted og nåede lige akkurat forbindelsen videre til Bangkok. Og så startede en eventyrlig og smuk ferie.

Disclaimer

By oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *