tirs. jun 18th, 2024

Der er ikke noget som at hygge sig i hinandens selskab. Og en fælles aktivitet at samles om er det perfekte, når I gerne vil tilbringe noget kvalitetstid sammen.

Mange vælger at sætte sig sammen om et godt spil. Og med god grund. For brætspil er virkelig noget, hvor man kan få en god stund sammen og have det sjovt, samtidig med, at man ofte kan lære noget nyt.
Er I en familie med medlemmer i forskellige aldersgrupper, skal I selvfølgelig finde noget, som I alle sammen kan være med til at spille. Heldigvis er der masser af gode familiespil, hvor hele familien kan være med.

Et godt bud, hvis man gerne vil have sig et godt grin, er spillet Speak Out. Speak Out er et virkelig sjov spil, som er garant for masser af gode grin, når spillerne skal forsøge at sige de forskellige ord med den mest mærkværdige udtale, fordi man sidder man en mærkelig anordning i munden. Det oprindelige Speak Out anbefales fra 16 år og op. Men der er senere kommet en udgave til, hvor hele familien kan være med.

Et andet godt familiespil er spillet Rummikub, hvor man både har brug for sine evner til at holde overblikket og sin kombinationsevne. I Rummikub gælder det om at komme først af med sine brikker, som man har 14 af fra start. Og bedst som man tror, at nu er den der, så bliver man slået på målstregen af en af øvrige spillere.

Yderligere inspiration

Savner du og din familie inspiration til nye spil i kan kaste jer over, kan det anbefales at tage et kig på siden her: https://www.hyggeonkel.dk/familiespil/. Her finder I et væld af spil, som lige passer til at spille sammen som familie. Tag et kig på beskrivelserne og aldersangivelserne på de spil, som I synes forekommer interessante. Der skulle nok være rigeligt, som I kan give jer i kast med.

 

Disclaimer

By steenj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *