tirs. jun 18th, 2024

Som linedancer er det klart, at man efterhånden er blevet noget bidt af en gal wild west hest – eller hvad det er, der efterhånden har bidt mig… den lader vi stå åben 🙂
Hvad jeg til gengæld gerne vil slå et slag for i dette indlæg er et par gode brætspil, der i den grad kan sætte mig i westernstemning.

Poker er jo kendt fra film og TV som det absolut mest almindelige spil fra dengang. Det stiller jeg overhovedet ikke spørgsmål ved. Men jeg har det med poker, som jeg har det med dårlig whisky: Det kan altså ikke få et Yehaahhh frem i mig!

Nej, giv mig i stedet et spil Wild West Express eller et spil Ticket to Ride og så skal du se smilet brede sig fra mundvig til mundvig.

01-ticket-to-ride-skraa

Wild West Express er et danskproduceret spil som vel bedst kan beskrives som “matador med et twist”. Handlingen er sat til det vilde vesten (som titlen mere end antyder), hvor man skal køre rundt på jernbanesveller med varer fra den ene by til den anden og på den måde score lidt profit, der så efterfølgende kan bruges til at købe bedre tog, dyrere varer osv.
Alt i alt et rigtigt godt spil, som jeg slet ikke kan anbefale nok til den western-glade spille-familie.

Selvom handlingen i Ticket to Ride lægger lidt op af, så er de to spil helt forskellige fra hinanden. Hvor det i Wild West Express handler om at fragte varer på et etableret jernbanenet, skal man i Ticket to Ride i stedet etablere nettet – og gerne hurtigere og smartere end de andre spillere.
Ticket to Ride er også et rigtigt godt spil, der ligesom Wild West Express er lynhurtigt at lære, men stadig skriger YEHAH! efter 10 timer senere.

Disclaimer

By Lise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *