tirs. jun 18th, 2024

Er du udvikler og leder du efter det rigtige webhotel til at hoste dine ASP.NET hjemmesider er der hjælpe at hente her på siden. Denne artikel giver en kort introduktion til hvordan du finder et ASP.NET webhotel og hvordan du installerer Umbraco eller din egen løsning på det.

De fleste webhoteller er ganske enkle, det er et stykke af en server ude på nettet, hvor man lejer sin plads for et stykke tid. Det er lige til at gå til og det er nemt at komme i gang. På siden webhotel-portalen kan du nemt få en overblik over webhoteller, samt hvad det er for en størrelse.

Hvis du specifikt leder efter et ASP.NET webhotel, kan du kigge på den specifikke side til dette. Der er det muligt at filtrere på teknologi og dermed nemt finde et webhotel som understøtter ASP.NET. Både ASP.NET MVC og ASP.NET WebForms.

Når man har sit webhotel skal man så have installeret sin kode derpå. Uanset om man har bygget sin egen løsning i Visual Studio eller man vælger at bruge et CMS som Umbraco, så kan man nemt få det op på sin server. Det første man skal bruge er et FTP program. Det bruges til at flytte filerne fra din computer og op til webhotellet.

Når man skal forbinde fra sit FTP program op til webhotellet skal man bruge brugernavn og adgangskode til webhotellet, det kommer typisk i en email eller man kan se det via kontrolpanelet. Disse informationer indtastes således i FTP programmet og det kan nu forbinde til ens Webhotel.

Uanset om det er Umbraco eller det er din egen løsning er det samme procedure herefter. Umbraco er i princippet “bare” en ganske almindelig ASP.NET MVC løsning. Så man tager fat i alle sine projektfiler og flytter dem til serveren. Det kan være man skal rette i web.config eller lignende for at få helt fat i sin database. Men ellers er det faktisk alt, hvad der skal til for at få sin ASP.NET applikation online eller få Umbraco online.

Hvis du mangler en virksomhed til at udvikle nye løsninger skal du kigge på median.dk – de laver både RPA og almindelig softwareudvikling.

Disclaimer

By Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *