ons. maj 29th, 2024

Nu skal man jo ikke være paranoid, men særligt når du er på storbyferie, er det godt at være på vagt over for disse tricks, så du ikke bliver taget ved næsen og får ødelagt din ferie.

Jeg har netop været i Paris. Jeg havde købt billige flybilletter på rejsepriser.dk, og Paris er jo skøn her i december med julelys og dekorationer.

Her er mine bud på, hvad du skal være opmærksom på:

  • Der er mange falske billetter i omløb. Det gælder både for billetter til tog, bus, attraktioner etc. Køb dem aldrig på gaden, men altid hos en udbyder, du kan stole på. Det kan være din rejsearrangør, hotel, online etc.
  • Vekselbureauer skal du være på vagt overfor. Brug din fornuft, når du skal veksle penge. Det er måske nemt at gøre det ved det første og bedste vekselbureau, du kommer til, men tjek kursen online. Måske det bedre kan betale sig at finde den nærmeste bank.
  • Der er mange falske penge i omløb. Måske benytter for eksempel en tjener i restauranten, du netop har spist, lejligheden til at komme af med sine falske penge. Køb en rejse UV-lygte, hvor du med det samme kan se, om der er tale om falske pengesedler.
  • I er ved at tage en selfie med jeres mobiltelefon og en fremmed kommer og venligt tilbyder at tage et billede af jer. Så snart I er i posering og sidder og smiler sødt, løber han af med jeres mobiltelefon.
  • Lejer du en feriebolig i udlandet, så sørg for at leje fra en pålidelig udbyder. Det, der online ser fristende og meget billigt ud, er typisk for at få penge fra dig. Der er ingen feriebolig, når du kommer frem.

Endelig er der jo det herhjemme med at finde og bestille flybilletter. Her kan det i befales at benytte en denøgemaskine til billige flybilletter, der faktisk søger i realtid hos alle flyselskaberne, så du ikke får fundet en flyrejse, der ender med at være dyrere end lovet.

Som allerede nævnt benytter jeg kun én søgemaskine til flybilletter: Rejsepriser.dk

Disclaimer

By oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *