ons. maj 29th, 2024

Jeg er træt af at bruge det billige arbejdstøj jeg finder på hylderne hos Harald Nyborg, Biltema osv. Jeg vil gerne have noget kvalitetsarbejdstøj og det må gerne koste lidt også.

Jeg kan godt forstå dem af mine venner som ar håndværkere, de bruger mange penge på at købe et par gode arbejdsbukser som for mig, umiddelbart ligner et par almindelige arbejdsbukser, men som holder i mange år. Jeg har også kammerater som derhjemme går og arbejder i det bukser de fik på deres forrige job som VVS eller Tømrer. Det kunne jo også tyde på at det er kvalitet og det holder.

Jeg skal jo ikke bruge det på samme måde som mine kammerater, da de er professionelle. Jeg bruger dem jo bare herhjemme i haven og til at lave lidt i værkstedet med. Det er bare dejligt stadigvæk at have arbejdstøj af høj kvalitet.

Jeg er lidt på herrens mark her, jeg ved godt, hvor mine kammerater har fået fat i deres arbejdstøj, det er gennem deres arbejde – naturligvis. Men jeg har stadig svært ved selv at få fat i noget, da deres forhandler ikke vil sælge til private.

Jeg er faldet over siden onlinearbejdstoej.dk og det ser faktisk ud til at de ikke kun vil sælge til private men at de også har en masse af de gode mærker som jeg kender fra mine kammerater.

Jeg kan også se at det er en helt anden pris vi snakker om her, en pris som man ikke vil kunne få ved at gå ned i den lokale tøjbutik med arbejdstøj og få det til, så jeg er meget tilfreds. Jeg har bestilt et par arbejdsbukser i et mærke jeg ved passer mig og som er af høj kvalitet.

Disclaimer

By Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *