tirs. apr 16th, 2024

Der er skønt i Frankrig. Tænk blot på Cote d’Azur og de skønne byer langs Middelhavskysten. Vi har været af sted en gang før og tænker nu, om vi skal gøre det om. Vi veksler lidt mellem at gøre turen i bil eller med fly.

Billigt at flyve

Vi bor i det nordjyske, så der er knap 2.000 kilometer til Nice. Uden stop etc. og uden trafik vil det tage os sådan cirka 20 timer. Med fly er det jo ingen sag.

Vi kan få billige flybilletter til Nice online. Med bil skal man jo tænke på benzin, dæk, vedligehold og værditab. Her er vel tale om sådan cirka 3 til 3,5 kroner per kørt kilometer.

Herudover kommer der så omkostninger til vejafgift og eventuelle overnatninger undervejs, hvis I ikke bare kører igennem. Fordelen er så, at I har en bil til at tage på udflugt i, når I kommer frem. Med flyrejse skal I jo ud at leje en bil, hvis der er behov for det.

Man kan også være mere spontan på turen, når man kører selv. Til gengæld vil det være mere afslappende at tage med fly, så det er jo nok et temperamentsspøgsmål.

Har du taget turen til Nice med bil? Har du erfaringer med nogle dejlige steder at stoppe på vejen? Har du måske også regnet jeres omkostninger ud? Lad mig høre, så vi kan tage en beslutning, om vi skal besøge Nice i bil eller ud at finde nogle billige flybilletter til Nice.

New York til efteråret

Her til efteråret tager vi en tur til New York. Min hustru har overrasket mig med flybilletter til New York, så der er nu 2 spændende rejser foran os. Hun fandt de billigste billetter her.

Disclaimer

By oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *