tirs. jun 18th, 2024

WearhouseHvad er god stil? For mig er god stil et meget personligt valg, der især handler om de signaler, jeg sender over for de folk, jeg omgås. God stil er også det velvære og den sikkerhed, tøjet giver mig. Når tøjet sidder perfekt, kvaliteten er i top, og jeg har haft fingeren på mode-pulsen, så hviler jeg godt i mig selv. Det er livskvalitet for mig og betyder, at jeg kan gå på job og leve livet blandt vennerne uden at skulle bekymre mig om mit udseende og have daglige tøjkriser. ”Klæder skaber folk” sagde man engang. Det synspunkt er jeg enig i. Personlig attitude og stil er virkelig vigtigt for mig.
Jeg erkender blankt, at jeg selvfølgelig kigger i blade og tv-programmer for at hente inspiration fra de kvinder, hvis garderobeskab jeg godt kunne tænke mig at smugkigge i.
Min egen garderobe er bygget op over en række klassiske elementer, som jeg bruger løs af i flere sæsoner. Så kan jeg nemlig style dem på utallige måder med aktuelle sæson-indkøb til min egen helt personlige cocktail. Og at dømme efter mine veninders udtalelser, er det en stil, der vækker både opsigt og anerkendelse. I hvert fald sker det ikke sjældent, at jeg bliver spurgt om, hvor jeg nu har været på indkøbsrov.
Min foretrukne mode-butik er helt klart SKOTT.com.
Det er et sandt online mode-mekka, hvor det bugner med tøj i min stil – de nyeste trends i en elegant, og eksklusiv stil, der altid understreger den feminine side. Et af mine yndlings-brands i netbutikken er Wearhouse, der har rødder i dansk mode og 25 års erfaring i moderne kvinders smag og behov for stil og kvalitet.
Her er ikke gået på kompromis med kvaliteten – og det gælder alle detaljer lige fra stof til syning, snit og stil. Wearhouse-tøjet kan mikses og matches efter behov – og de forskellige items er alle lavet i de bedste kvalitets-materialer. Det er en ren luksus at tage deres hud-venlige og åndbare viscose basic-kollektion på og mikse den med de aktuelle styles. Basis-tøjet er fantastisk funktionelt og kan holde til både vask og brug uden at miste farve eller fnugge.
Sidst købte jeg både en lækker 2-lags sort/lime mønstret kjole i perfekt pasform med supersmarte detaljer og en højaktuel let og lækker top i grå/sort grafisk mønster. Begge dele passer perfekt til resten af min garderobe og denne sæsons must-haves.

Disclaimer

By kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *