tirs. jun 18th, 2024

Ovre på den anden side af vejen ligger der et hus. Det har set meget forfaldent ud i flere år. Det havde et stråtag, som faldt sammen år for år. Men nu er huset blevet solgt til et ungt par, som har brugt de sidste måneder på at få det sat i stand. De har også fået bugt med haven. Den var til gene for mange her på vejen. Vi har en regel om, at haverne skal holdes, intet er til gene for naboerne. Fx så var hækken på husets side fuldstændig ude af kontrol. Men nu har de unge mennesker fået styr på den.

Tækkemand på Fyn

Jeg ved ikke, hvad de har gjort, for det er svært at finde en tækkemand på Fyn. Men de har fået taget repareret, og det er blevet rigtigt flot. En god gang maling udvendigt, og huset bliver fint og kønt igen. Vi har talt lidt sammen de unge mennesker og jeg. Han arbejder med computere, og hun laver noget med at sælge brugsgenstande via internettet. Jeg forstod ikke ret meget af det, de forklarede, men jeg fik da sagt til dem, at vi er glade for, at de har købt huset, og har fået det sat fint i stand.


Den unge mand forklarede, at der går nok noget tid endnu, inden de kan flytte ind. De har en plan om at rive nogle vægge ned indvendigt, så de kan få nogle større og lysere rum. Køkkenet skal også laves helt om. Men de glæder sig til at flytte ind. De venter et barn til efteråret, så de vil gerne have alt klar og være flyttet ind inden fødslen. Det bliver dejligt at se børn her på vejen igen. Det er jo sådan et rigtig sølvbryllupskvarter, som vi bor i her. Så unge mennesker med børn vil være velkomne. Nyt liv.

Disclaimer

By oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *